Åhus med landslaget

Den andre landslagssamlingen i 2015 er gjennomført. Vi var denne gangen i Åhus i Sverige fra 7.-12.mars, og det ble gode dager! Det er veldig kult å være på samling med laget for tiden – mye bra trening, nervøsitet før høyøkter og mye latter. Treningen i vinter har så langt gått bra for meg, og jeg så på samlingen at jeg holder et bra nivå om jeg gjør ting riktig. Jeg fikk gjort flere gode erfaringer som jeg vil ta med meg inn i konkurransene når de drar igang om drøy måned. Jeg har stor tro på at jeg vil være med å kjempe i toppen på løpene hvis jeg får gjort det jeg har planlagt fram dit.

Etter en av øktene

Etter en av øktene

De tekniske øktene gikk for min del ganske bra. Brukte et par økter på å komme ordentlig igang med teknikken, men etterhvert satt det ganske godt. To gode økter og 2,5-4 timer trening hver dag. I tillegg ble det en del møtevirksomhet, der vi bygget videre på laget og diskuterte teknisk trening. I kartarkivet finnes det veivalg fra de fleste øktene.

Som vanlig mange givende diskusjoner

Som vanlig mange givende diskusjoner. Foto: Harri Luchsinger

Noen godbiter som bør nevnes er:
– Terrengtesten. Kul økt der vi løp 2 x 1,4km merket løype i terreng + 3,6km orientering + 2 x 1,4km merket terreng igjen. Som en del av en større test- og analyseprosess var dette en test vi gjennomførte med pulsklokke, fotsensor, gps, emit-tag for tidtaking samt at det ble filmet fire steder underveis. Vi har gjort litt analyse, og litt mer skal det bli når all data er bearbeidet. Forhåpentligvis kan vi få ut litt info om styrker og svakheter i terrenget, noe som gir oss muligheter til å jobbe videre med det.

– 144 posters postplukk. En skikkelig fin og intensiv økt for konsentrasjonen. Langtur med postplukk langs Åhus’ kystlinje.

– Mellomdistansen. Morsom mellomdistanse-hardøkt som vi løp i terrenget fra O-ringens 2.etp i 2014. Fikk en god opplevelse i skogen og storkoste meg. Dog litt surt å bli slått av Magne så vidt det var.

Mot mål på mellomdistansen

Mot mål på mellomdistansen. Foto: Harri Luchsinger

– Hyttesjefjobben, som jeg tok på største alvor (som bildet under viser).

Holder matlagingen under oppsyn

Holder matlagingen under oppsyn. Foto: Harri Luchsinger

Jeg har nå en drøy uke hjemme i Trondheim, der jobb og trening står på planen. Den 24.mars-1.april drar jeg på samling til Soria i Spania med Frol, og det blir spennende!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s