Landslagssamling i Alicante

Alicante er et bra sted for samlinger vinterstid. Jeg var der med landslaget forrige uke, en litt kortere samling med mye moro. Vi startet først med en dag på OLT i Oslo, der vi løp 3000m-test på Bislett og hadde litt møter. Jeg var spent på hvor jeg sto etter sykdommen i jula. Det ble en grei test for meg, med ny pers på 9.14 og jeg håper å kunne trene meg ned mot 9.00 i løpet av vinteren. Etter testen løp Thomas, Jon og jeg 5x1000m og det var kult å teste innendørsbanen på Bislett for første gang.

Tidlig dagen etter dro vi til Alicante. Der ventet fine treningsforhold og gode boforhold. Treningene gikk stort sett bra for meg og jeg synes jeg holdt et bra nivå fysisk og teknisk. Litt sprintvanskeligheter fikk jeg erfare, men i skogen løp jeg mye bra. Deilig å få konkurrere litt med de andre på treninger igjen! Vi var hele utviklingslaget i tillegg til Heidi og Carl fra elitelaget, og det var veldig god stemning leiren. Rå gjeng å være på samling med!

Landslagssamling Alicante - 6

Landslagssamling Alicante - 5

Landslagssamling Alicante - 4

Landslagssamling Alicante - 3

Landslagssamling Alicante - 2

Nå venter en lengre periode med grunntrening. Jeg har ingenting spesielt på planen før neste landslagssamling i Skåne i midten av mars. Før den tid er målet å gjennomføre mange gode treningsøkter.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s