To steg fram og et lite et tilbake

Etter å ha fått gjennomført mye god trening i oktober, november og store deler av desember følte jeg meg i godt slag. Men rett før jul dro jeg på meg halsvondt, og etter et par dager fikk jeg påvist halsbetennelse. Det betydde en uke med pencellin og minst det samme på sofaen. Derfor ble det en lite aktiv jul for min del, men desto mer tid til å slappe skikkelig av og glede seg over andre små ting som er bra i livet!

Den 27.desember dro vi en gjeng opp til Sjusjøen på en for lenge siden planlagt skisamling. Jeg var usikker på hvor mye jeg kunne trene, men startet opp forsiktig med rolige (litt kortere) langturer. Følelsen i kroppen ble litt bedre hver dag. Etter å ha vært uten løpetrening i en stund la jeg også inn noen løpeøkter for å få igang den muskulaturen også. Jeg kom meg altså fint i gang med rolig trening og kjenner meg nå klar for å ta tak med noen hardøkter så jeg forhåpentligvis kommer meg tilbake på det gode sporet jeg følte jeg var på før jul.

Om kort tid venter mye moro. Både fysiske tester og samling i Alicante med landslaget skal gjennomføres de neste to-tre ukene. Det gleder jeg meg veldig til! Samtidig er jeg spent på hvor jeg står etter sykdommen i jula.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s