God uke!

Jeg er godt i gang med hverdagen hjemme i Indre Østfold og dagene ruller på med trening og oppgaveskriving på eget(!) kontor hos Norconsult i Askim. 

 

Forrige helg løp jeg to kretsløp i Fredrikstad, natt fredag og mellomdistanse lørdag. Det ble en 10.plass både på nattløpet og på mellomen. Felles for begge løpene var at jeg gjorde mye som jeg skulle teknisk, men at det var et par biter i totalprestasjonen som ikke var bra nok. Det var forøvrig tøft å løpe to løp på ca 12 timer. 

 

Denne uken har jeg løpt tre kretsløp. Først ut var natt-KM på onsdag. Et løp hvor jeg ville finne den gode nattflyten som jeg ikke har hatt helt på plass enda. Etter en litt uryddig start, kom jeg meg godt inn i løpet og hadde den følelsen jeg vil ha når jeg løper nattløp. Det resulterte i en god første seier for sesongen 😉 Deretter ventet mellomdistanse under Lørdagskjappen på lørdag ( igår) og en forkortet langdistanse under Smaaleneneløpet i dag. Det ble igjen to gode løp for min del. Under begge løpene hadde jeg fokus på å fullføre hvert strekk og få den gode konkurransefølelsen der jeg unngår større feil. Selv om Bjørn Ekeberg var litt bedre enn meg begge dagene smakte det godt med to gode prestasjoner og to 2.plasser. Det har altså blitt en 1.plass og to 2.plasser denne uken. Det kaller jeg en god uke 🙂 Nå gjelder det bare å holde trykket oppe framover når de viktigere løpene kommer. 

Bilde

 

På vei mot mål i dagens Smaaleneneløp. Foto: Claes Tommy Herland

 

Nå venter et par dager til her hjemme før jeg setter kursen mot Stockholm og deretter videre på «påske-tour» med Stigtomtakavlen tor-fre, Silva League søndag og Kolmårdskavlen mandag. Det skal bli moro! 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s