Sesongstart

Det har gått slag i slag den siste tiden, både med orientering og skole. Siste del av vinteren var jeg på samling både i Barbate med Järla og i Slovenia med landslaget. Gode samlinger der jeg fikk kvitteringer på at jeg holder et bra nivå når jeg gjør det jeg skal.

 

Forrige helg var det sesongstart i Danmark under Danish Spring, med EM-tester for oss nordmenn.  Dessverre klarte jeg ikke å prestere på sprinten fredag og mellomen lørdag. Det ble rett og slett for mye  bom og jeg var skuffet. Spesielt over mellomdistansen der jeg har fått til gode prestasjoner tidligere. Før langen på søndag var jeg veldig innbitt på at jeg måtte finne tilbake til normalen og gikk noen runder med meg selv. Jeg er derfor godt fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre en bra langdistanse dagen etter. Et løp med godt kontroll både på det fysiske og ganske god kontroll på det tekniske. Det var ikke perfekt, men stabilt bra og jeg løp inn til en 11.plass av de norske. Men med to mindre gode resultater dagene i forkant var det selvfølgelig ikke godt nok for Norges EM-lag.

 

Uansett er det veldig deilig å være igang med konkurranser igjen! Denne helgen venter løp i Nyköping, blant annet Måsenstafetten på søndag som skal bli veldig moro. Deretter drar jeg hjem til Hærland. Jeg skal nemlig skrive min bacheloroppgave hos Norconsult i Askim og vil derfor ha base hjemme fram mot sommeren. Mange konkurranser kommer under våren og jeg vil være med å kjempe i toppen. En spennende tid venter!

På vei mot mål under mellomdistansen i Spania i februar. Foto: Axel Mattsson

På vei mot mål under mellomdistansen i Spania i februar. Foto: Axel Mattsson

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s