Treningen i Alicante

Siste del av januar gjennomførte jeg to samlinger. Den første var Halden Orienteering Tour (HOT) og en egenregisert samling i Alicante. Begge samlingene var med fokus på å få mengde i teknikktreningen. Halden-samlingen var veldig bra og jeg synes det er like herlig hver gang jeg trener i de områdene! Jeg holdt trykket oppe i dagene mellom samlingene og gledet meg til å få en uke med barmark under føttene i Spania. Mathilde og jeg hadde en bra uke på spanskekysten og det legendariske Guardamar-terrenget ble brukt flittig. Dessverre fikk jeg kjenninger til sår hals mot slutten av oppholdet og jeg måtte stå over de tre siste treningene. Men jeg kom forholdsvis raskt i gang igjen og jeg har vært i trening siden torsdag.

Sånn midtvinters er det fint å gi en liten status på hvordan ting går. Jeg har jobbet mye med basen siden oppstart i november og føler det går riktig vei. Å være god om vinteren er ikke noe jeg har for vane, og jeg fokuserer på treningen og følelsen og ser fram til sesongen og når det gjelder å løpe fort. Tålmodighet er viktig, selv om jeg gjerne vil være best på treninger om vinteren også. Det er en viktig periode som kommer nå, der mengdetrening fortsatt er fokus, samtidig som at jeg ikke må være for sliten når det kommer til mars. EM-testene 21.-23 mars er viktige løp.

Om en liten uke drar vi i Järla på samling til Barbate i Spania. Det skal bli deilig å få løpe på barmark igjen!

Noen bilder fra Alicante:

20140125_170751(0)

Trening i Santa Pola

Poolen var rimelig kald, så det var perfekt for restitusjon!

Poolen var rimelig kald, så det var perfekt for restitusjon!

Ferdig med O-intervall i Guardamar

Ferdig med O-intervall i Guardamar

Bra matching på hardøkt!

Bra matching på hardøkt!

Reiseleder (t.v) og samlingsdeltaker

Reiseleder (t.v) og samlingsdeltaker

Samme som forrige bilde

Reiseleder (t.v) og samlingsdeltaker 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s