Med på landslaget!

I går fikk jeg en veldig hyggelig beskjed, nemlig at jeg er funnet god nok for Norges landslag for 2014. En utrolig deilig nyhet å få og sjelden har vel løpeøkten i morges gått lettere. Jeg skal få være en del av utviklingslaget som består av 6 damer og 10 herrer. Jeg er glad for å få sjansen og ser fram mot å uvikle meg videre som løper og ikke minst hjelpe laget fram mot suksess! Første samling starter allerede til helgen.

Les mer om uttaket HER.

Jakter NM-form under DM-helgen i Stockholm. Foto: Axel Mattsson

Jakter NM-form under DM-helgen i Stockholm. Foto: Axel Mattsson

Ellers så har jeg kommet godt i gang med grunntreningen. Etter tre gode treningsuker kjører jeg nå en lettere uke for å sikre at jeg restituerer skikkelig i blant. Det var en av feilene i fjor vinter, da jeg trente og studerte forholdsvis mye hele tiden. Når jeg tenker tilbake kan jeg nesten ikke huske at jeg tok meg tid til å hente meg skikkelig inn i blant, før jeg var helt på felgen. Denne vinteren skal jeg derfor prøve å sikre dette bedre og kjøre en markant roligere uke hver fjerde/femte uke.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Med på landslaget!

  1. maximatte sier:

    Grattis mannen! Stort!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s