Sesongslutt

Gårsdagens Blodslitet var sesongavslutning for min del. Men det ble ikke helt som håpet. De siste tre ukene har jeg vært litt sliten i hodet og trent mindre, men med overskudd. Kanskje ikke holdt trykket såpass oppe som det trengs for å løpe bra på ultralangdistanse. Beina har vært greie i denne periode og for eksempel gikk det veldig bra på førsteetappen på klubbstafetten 25manna for en uke siden. Til slutt endte vi opp på en 8.plass.

 

Men min oppladning til Blodslitet ble ikke helt som tenkt. En skoleuke som innebar en hel del mer jobbing enn hva jeg hadde forutsett gjorde at mandag til onsdag stort sett ble tilbrakt på skolen, kun avskilt med noen timer søvn hjemme. Litt bedre ble det torsdag og fredag, der jeg fikk trent og vekt kroppen. På selve løpsdagen igår kjente jeg meg i fint slag og hadde en taktikk for å holde igjen på tempoet, da jeg sprakk som en balong i fjor. De tre første sløyfene gikk greit, dog med noen mindre postbom (ca 20sek x 3). Fysisk sett hadde jeg en fin følelse ut på sisterunden. Men ca 2-3 km ut på den lengste runden fikk jeg vondt i hamstringen/setemuskulaturen. Da jeg ikke ville løpe med smerter, og at det hverken var Norgescup eller NM, gjorde at jeg sto av og tok bakveien hjem. En typisk «småskade» til meg å være, og blant annet grunnen til at jeg ikke vil løpe NM-ultra når det går før NM-uka. Jeg føler meg usikker på distansen. Etter strekksskaden i 2011 har dette hengt med meg og jeg har derfor prioritert å komme tilbake på stabilt nivå på langdistanse, men ikke lenger. Det merker jeg tydlig. Det blir også ekstra tydlig på slutten av året, og jeg heller ikke har vært god nok på styrketreningen i det siste. 

 

Nå skal jeg ta en hvileuke og deretter starte opp treningen mot neste sesong!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s