Her og der

Etter forkjølelsen under O-festivalen i slutten av juni kom jeg bra i gang med treningen igjen. Først ble det to uker hjemme der jeg økte mengden på de fleste områder, både teknisk og rent løpsmessig. Jeg løp også Gränsjakten i området nordøst for Strømstad, der det var tre løp med avsluttende jaktstart. Etter å ha hatt nesten 14 dager uten hardøkt var jeg spent på formen, men det funket ganske bra. Jeg kunne løpe inn til seier på en første mellomdistansen, en sjetteplass på den andre, og på jaktstarten løpe inn til andreplass totalt. En fin opplevelse i skogene rundt der det skal arrangeres VM i 2016, der jeg har en drøm om å være med!

Kart

IMG_3371

Deretter reiste jeg til Mo i Rana og tilbrakte en uke der sammen med Mathilde. Mye god trening, litt utforsking av den nordnorske naturen (ikke vanlig med sånt for en østfolding!!), og mye latter og moro. Uken ble avsluttet med Frolsamling, der jeg fikk være med! Mange bra treninger i regi av Mo OK.

IMG_3404

IMG_3399

intervall-mo

Kart fra uka i Mo

Etter oppholdet i Nord-Norge ventet en dag hjemme. For kursen sattes fort videre mot neste på programmet: O-ringen i Boden. Jeg tok bussen til Karlstad på tirsdag og ble hentet der av Eskil, Vetle og Fredrik Eden som kom kjørende fra Göteborg. Vi dro til Stockholm, trente en økt (kart) og sov en natt i leiligheten vår. Neste dag kjørte vi videre nordover, med treningsstopp Lunsen i Uppsala. Herlig terreng! Noen timere videre i bilen og vi kom til Örnsköldsvik. Her trente to av reisefølget (kjente meg sliten, så jeg hvilet i stedet), før vi gjorde unna siste delen opp til Umeå. Her bodde vi to netter og trente en god intervalløkt og en god teknisk økt. Fredag ettermiddag kom vi fram til Boden, som for øvrig ligger omtrent på samme breddegrad som Mo i Rana. Jeg har kanskje ikke planlagt reise osv. helt til perfeksjon. Men reisen opp hit til Boden har vært fin!

IMG_3421

IMG_3426

Den første etappen av årets O-ringen ble løpt i går. En tøff langdistanse med krevende orientering. Jeg hadde ingen rå dag fysisk, men jobbet med å finne mitt tempo. Teknisk hadde jeg en bra gjennomføring, men på de mest tekniske områdene tapte jeg noe tid på nøling og usikkerhet. Jeg løp inn til 20.plass og er fornøyd med det! Det er mange bra navn i feltet, nivået er høyt. Nå sitter jeg og lader opp til andreetappe, sprint i Boden sentrum i kveld. Det skal bli bra!!

Følg O-ringen her.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s