Tøft i Portugal

6.-12. feb var jeg i Portugal sammen med en gjeng fra Järla. Vi fløy til Lisboa og tok leiebiler derfra og nordøst opp mot spanskegrensen og holdt til i områdene rundt Castelo de Vide og Castelo Branco. Der var vi for å trene teknikk, samt for å løpe Portugal O-meeting (POM). Helgen før hadde jeg vært hjemme i Hærland og trent teknikk, da snøforholdene var bedre (sett med en o-løpers øyne) der. Mye god teknikktrening gjorde at jeg reiste til Portugal med litt tunge bein. Uansett ble det et fint opphold.

De to første dagene trente vi rolige/moderate økter på kart, og det viktige for meg var å forstå terrenget på best mulig måte da jeg aldri tidligere har vært i Portugal. Jeg likte terrenget godt, men teknikken var ikke helt 100%. Uerfaren i terreng gjorde jeg noen veivalgsfeil og valgte løsninger som gjorde det litt vanskelig for meg selv.

Løpene (lang, sprint, mellom, mellom, sprint) ble en blandet opplevelse. Med mye trening i beina hadde jeg ikke den farten som krevdes i det forholdsvis lettløpte terrenget med mange åpne beiteområder. Teknisk var jeg heller ikke helt med, og det hang nok litt sammen med en sliten kropp og at jeg var uerfaren i terrengtypen. Men det var veldig moro å få på startnummer igjen og å få presset kroppen i konkurranse. Jeg trenger ofte en del konkurranser for å komme i form både fysisk og teknisk, så det var bra å få noen gjennomkjøringer på denne tiden av året.

Jeg klarte også å slå kneet i en trapp på den siste sprinten, og måtte bryte det løpet. Heldigvis var det ingen kuttskade, bare støt. Det var vondt et par dager, men håper å komme igang med løpetrening igjen nå. Denne uken blir brukt til delvis å restituere og delvis få et par-tre gode fartsøkter. Neste uke reiser jeg igjen på samling, denne gangen til Tyrkia med en stor gjeng nordmenn.

ImageImage

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s