Grunnperiode 2

Ligger nå utslitt på sofaen her jeg nå befinner meg på Sjusjøen. Men mer om det litt senere.

 

Siste oppdatering kom i slutten av november. Tiden etter det har det vært travelt. Olle og jeg dro til Halden i månedsskiftet nov-des, og der fikk vi en fin samling. Jeg var sliten etter å ha trent godt uken i forkant, og måtte ta det helt med ro i starten av uken for å ikke risikere å bli syk eller for sliten før Haldensamlingen. Det var smart. Jeg trengte et par økter for å komme i gang, både etter noen rolige dager og for å finne fram ”østfoldsteget”. Deretter rullet samlingen bra på med gode tekniske økter. Lørdag formiddag løp vi også Høiås Saucony Day Cup. En god forkortet langdistanse. Mitt fokus før det løpet var å løpe jevnt fort, slik at jeg fikk en god kontrollert hardøkt med fokus på det tekniske. Det gjennomførte jeg bra! Kroppen kjentes ganske god og det var viktig etter å ha kjent meg sliten i starten av den uken.

 

Etter det fulgte nok en fin treningsuke. Tre gode hardøkter, alle innendørs (mølle/bane) på grunn av snøkaos i Stockholm. Noen fine snøpulsøkter fikk jeg også til. Litt godt for beina å løpe i myk snø, spesielt med tanke på min hæl. Uken deretter, altså forrige uke, var planlagt å bli en rolig treningsuke. Jeg hadde to eksamener å gjennomføre før jeg skulle vende nesa hjemover til Hærland. Etter litt lesing og stress, og litt salg av juletrær for Järla, satt jeg på toget til hjem lørdag kveld.

 

Jeg er altså nå inne i det jeg kaller grunnperiode to, som strekker seg fra 1. desember til 28. februar. En viktig periode for å bygge seg opp og øke den fysiske kapasiteten. Det var bra med en roligere periode forrige uke, for å forhåpentligvis kunne gjennomføre all den treningen jeg har planlagt de neste to ukene. Og det er derfor jeg befinner med på Sjusjøen nå. Kom opp hit i går og blir til fredag. Mengdetrening står på planen, og da liker jeg meg godt her oppe. Selv om jeg enda ikke har sett sola, som jeg føler alltid er her når jeg også er her. Men kanskje dukker den opp. Uansett er det fint føre nå. Jeg gikk 3h klassisk i formiddag og 2h skøyting nå i kveld.

 

I morgen venter en ny tretimerstur i klassisk, før det på kvelden blir intervaller på beina.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s