Grunnperiode 1 – innarbeide rutinene

November har så langt gått ganske fort. Treningsmessig er dette oppstartsmåneden for meg, grundperiode 1, og det gjelder å innarbeide rutinene igjen. Fokuset ligger på å bli sterk i kjernemuskelaturen igjen etter en lang sesong, i tillegg har jeg trent en del alternativt (rulleski, sykkel) for å avlaste beina. Spesielt hælen som var vond i fjor også har gitt beskjed om at den trengte hvile. Derfor har jeg de tre siste ukene kjørt hardøktene på beina, men ellers forsøkt å variere mellom sykkel, rulleski, styrketrening og noen rolige løpeøkter. I tillegg har jeg fått noen såler som jeg kjenner avlaster og hjelper.

Ellers er det ikke så mye spennende som har skjedd – det går i skole og trening. Forrige helg løp vi en bra nattøkt (fellesstart) sammen med NTNUI, Tyrving, Frol og OK Linné. Det var min første o-tekniske økt etter et par uker med kun fokus på fysisk trening. Jeg så veldig fram mot den økta, og det ble morsomt. Jeg løp bra halve løypa, men så falt jeg og slo låret. Måtte bruke de neste strekkene til å løpe låret i gang igjen, og bommet. Jeg ble til slutt nr. 4.

Videre blir det nå det samme, med skole og trening, fram til onsdag neste uke. Da reiser Olle og jeg hjem til Østfold for en treningssamling i Halden. Det skal bli deilig med en god periode med fokus på teknikken. Målet er å få inn flyten og automatiseringen. Det blir en fin start på grundperiode 2.

Det neste på programmet er samling i Halden med Olbos

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s