Bygge grunnmuren igjen

Siden sist har jeg løpt to spennende konkurranser. Først var det 25manna i Tullinge, en stafett med 25 personer, unge og gamle. Det er en viktig klubbstafett, og det er alltid god stemning i leiren! Vi løp en jevn og stabil stafett. Jeg hadde ansvaret for sisteetappe, og fikk en spennende jobb. Vi var seks løpere som gikk ut omtrent likt i kampen om tredjeplassen. Jeg hang med lenge, men jeg fikk til slutt slippe de beste. Med noen tekniske feil mot slutten løp jeg laget inn til 8.plass. En stabil plassering.

Forrige helg var det klart for Blodslitet, ultralang distanse. Vår løype var 25,7km, med stipulert vinnertid på 2h30m. Jeg hadde ikke løpt noen slike ekstra lange distanser før i år, og heller ikke prioritert treningen i den retningen. Men jeg håpet uansett å være med lenge og løpe på den formen jeg hadde. Det ble allikevel ikke så veldig mye å skrive hjem om. Kjente allerede de første kilomterne at formen kjentes så som så, men tenkte at det kunne løsne. Det gjorde det litt også, men ikke så mye. Da vi var ferdige med de tre innledende rundene og skulle ut på den siste lange runden lå jeg på en 17.plass 7min bak teten. Hadde selskap med et par andre løpere, men det gikk ikke fort. Jeg fokuserte bare på å løpe jevnt og ikke sprekke, jeg var sliiiiten. Men det var ikke til å unngå. Omtrent halveis ut på sisterunden fikk jeg hammern. De siste 45min var ikke noe moro. Aldri gått så tom før, og det kjentes ikke bra i det hele tatt. Men å bryte var aldri aktuellt. Kom i mål en drøy halvtime bak vinneren, på en 24.plass. Totalsprekk! Jeg må trene mer til neste år!

Og det er vel det jeg har startet så smått på nå. Jeg har giret ned litt og begynt på grunntreningen. Det er mange idéer rundt min trening jeg har fundert på i løpet av året og nå kommer tiden da man kan sette dette ut i praksis. Det er nesten det jeg liker best ved å være idrettsutøver! Jeg skulle nesten ønske jeg kunne ha flere kropper, som jeg kunne kjøre ulike treningsmetoder på samtidig. Det er så mye jeg vil teste! Da dette ikke er mulig (foreløpig hvertfall), så gjelder det å plukke ut det man ser som viktigst og kjøre på det. Så lenge man kjører på det man tror på, så gjør man sitt beste. Om det ikke fungerer så bra som ønsket, får man gjøre endringer og prøve igjen. Kanskje presenterer jeg noen idéer framover.

Om en drøy uke skal jeg løpe Smålandskavlen. En stafett som består av 2 nattetapper på lørdag kveld, og med 3 dagetapper søndag morgen. Det skal bli spennende! Dette blir siste konkurranse på en god stund, og det kjennes godt.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s