Bygger meg opp

Ikke så mye har hendt siden sist. Jeg løp O-festivalen helgen etter Jukola, noe som gikk litt opp og ned. Tre løp på rappen; sprint, lang og jaktstart. Med erfaring fra tidligere år visste jeg at formen kunne være borte når som helst rundt de tider. En lang vårsesong med mye konkurranser tar ut sitt. Jeg var pigg på Jukola, men under løpene helgen etter var det altså ikke så mye igjen. Kortfattet kan jeg si at sprinten gikk bra, og jaktstarten gikk bra, selv om farten ikke var den store. Langdistansen ble tung der jeg ikke hadde en god dag fysisk, og fikk næringsbrist på slutten også. Ingen storform under løpene på Beitostølen altså. Jeg trengte en treningsperiode nå.

Så det er det som har skjedd de siste ukene. Jeg har trent gode økter og kunnet kjenne framgang steg for steg. Det har vært godt å trene i hjemlige trakter. Har fått en fin variasjon med blant annet med treninger på kart, intervaller på vei og på tyngre underlag, hardere langkjøringer, samt et par NM-treninger i Maridalen. De tre siste dagene har jeg løpt Gränsjakten som en del av en god treningsperiode. Jeg og Anders sjekket inn på hotell «Mormor og Morfar» i Halden, trente en økt på morgenen og løp konkurranser på kvelden. Fine konkurranser, men litt for mange småfeil teknisk fra min side. Stabilt noen hakk for dårlig. Men det har vært tre gode gjennomkjøringer og en fin del i forberedelsene til det neste som skjer, nemling O-ringen om 1,5 uke. Derfor fortsetter jeg med god trening en ukes tid til, før det blir mer hvile og forberedelser til en hard 5-dagers tour.

Kartarkivet er nå oppdatert med treninger og løp fra de siste ukene.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s