Det nærmer seg nå

Vårens store høydepunkt står snart for døren. 10mila skal avgjøres i Borensberg under natten fra kommende lørdag til søndag.

Som en del av forberedelsene har jeg i helgen løpt to løp litt nord for Stockholm. Det var Silva League, med langdistanse på lørdag og mellomdistanse søndag. Veldig bra startfelt begge dager og fint terreng. Langdistansen på lørdag løp jeg i den nest beste eliteklassen (da jeg som nevnt tidligere ikke har bra nok ranking i Sverige – har ikke løpt nok løp her).  Jeg var spent på kroppen. Etter den ganske tøffe helgen i Norge forrige uke, med to EM-tester og NM-natt, så har jeg vært ganske sliten og tung i beina. Men inn mot helgen begynte jeg å kjenne meg bedre. Allikevel kjente jeg ganske tidlig på langdistansen at beina ikke var helt med. Teknisk løp jeg ganske bra, og jeg det gjaldt bare å holde farten oppe så godt de gikk. Erfaringsmessig er det godt for kroppen å få noen skikkelige gjennomkjøringer om den er tung. Helt mot slutten glapp konsentrasjonen litt og jeg bommet 2min på den nest siste posten, noe som var utrolig irriterende. Jeg ble allikevel nummer to.

Kart og resultat

På søndag var det mellomdistanse og jeg løp denne dagen i den gjeveste eliteklassen (de fem beste fra den neste beste klassen fra dagen før blir flyttet opp til dagen etter). Det var jeg selvfølgelig fornøyd med! Jeg kjente under oppvarmingen at kroppen kjentes bedre ut. Men løpet ble ikke helt som håpet. Totalt sett kan jeg si at jeg løp fortere, men i dag bommet jeg istedet. Skuffende å ikke kunne prestere bedre teknisk på den så fin løype og i bra konkurranse, men slik er det noen ganger. Jeg måtte innse at jeg ikke gjorde noen god prestasjon i dag, og ble nummer 35. Men etter litt analyse av strekktider og av løpet ser jeg at jeg har et bra potensiale og nå gjelder det bare å få det ut ved neste anledning!

Kart og resultat

Nå er vi inne i den siste uka før 10mila. Det er utrolig spennende! Stemningen er til å ta og føle på, og tankene er rettet mot lørdag. Vi samles for en del taktikmøter og bare for å henge sammen og ha det moro – bygge laget! Järlas lag offentliggjøres i kveld på www.jarla.com. Jeg er fokusert på min oppgave og jeg gleder meg til å ta del i den fantastiske helgen!

 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s