Fortsatt samarbeid med Eidsberg Sparebank

I 2011 hadde jeg ett godt samarbeid med min lokale bank Eidsberg Sparebank. Dette gjorde at jeg kunne legge opp en samlingsplan og treningsplan som var spesifikt rett mot mitt hovedmål dengangen, jr. VM i Polen. Det hjalp med veldig det året og jeg presterte godt under mesterskapet.

Dette året fortsetter jeg det gode samarbeidet med Eidsberg Sparebank. Det gjør at jeg kan fokusere på mine mål og legge opp trening og samlinger deretter. Jeg er veldig glad og takknemlig for at Eidsberg Sparebank har troen på meg og velger å hjelpe meg for at jeg skal nå mine mål!

Og spør du meg, lever banken opp til sin visjon:

– «Med omtanke for mennesker og verdier»

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s