Italy next!

I morgen reiser jeg til Italia for en intensiv samling med fokus på sprint fram til onsdag. Jeg reiser med Indre Østfold denne gangen, og det skal bli moro å være med en gjeng med lovende ungdommer på tur! Sover en natt hjemme i Hærland, trener en økt i skogene her i morgen tidlig, før vi reiser fra Rygge midt på dagen.

Samlingen finner sted en bit sør i landet, ved Vieste. Jeg ser fram mot å kunne fokusere på sprintorientering over en litt lengre periode og kartlegge hva jeg må utvikle. Denne uken har vært en litt roligere uke treningsmessig, med to eksamener. Etter en lang og tøff vintertrening var jeg sliten forrige helg og kjente at det var godt å få noen roligere dager. Jeg har derfor trent ganske lite i forhold til normalt per dag, men jeg har kjørt to intervalløkter (henholdsvis lang- og kortintervall) og jeg kjenner meg piggere og raskere igjen nå. Derfor håper jeg at jeg skal være i god rute til å trene hardt i Italia. Tidligere har jeg aldri vært på en ren sprintsamling. Men jeg ønsker å utvikle meg på distansen, så denne samlingen gir muligheter for å bli bedre. Det var veldig inspirerende å se Vetle Ruud Bråten og Gaute Hallan Steiwer løpe i finalen under vm-sprinten i fjor som førsteårs-seniorer!

Det blir altså fokus på gode gjennomføringer på sprintøkter fram til onsdag. Da reiser jeg tilbake til Hærland. Torsdag morgen tar jeg flyet til Stockholm. Deretter venter en spennende helg med sesongpremiere i Nyköping. Fredag kveld er det nattløp, lørdag langdistanse og søndag er det stafett! Gleder meg veldig til den helgen! I fjor tok Järla hjem seieren i herreklassen alle dager. Klarer vi det i år også? Mitt fokus den helgen blir lagt på nattløpet og på stafetten. Under lørdagen blir det trening og en litt lavere fart.

Det skal blir spennende å se hvor man står etter vintertreningent. Jeg pleier å trenge en del konkurranser for å komme i form, men jeg håper på å kunne være med å kjempe! Det er nå det starter!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s