Sola skinner!

Det siste som har hendt i min verden er en: 1) Fin treningssamling i Tyrkia 2) Vårvær i Stockholm.

 

Tyrkiaoppholdet var fra 18.feb-27.feb og var en veldig fin samling. Vi var i områdene rundt Antalya, og både vær og treninger gjorde dagene opp mot perfekte. Jeg var litt småforkjølet underveis i oppholdet, men trente allikevel. Kroppen var litt tung pga rusket i maskineriet, men det løsnet litt mot slutten da jeg ble frisk. Jeg fikk med meg mange gode tekniske treninger, og det var godt å bryte opp vintertreningsmønsteret med varmegrader og høyere fart. Vi trente to-tre ganger om dagen, deriblant noen morsomme stafettreninger sent på kveldene. Har aldri løpt nattorientering i kontinentalt terreng før, så det var en ny og spennende opplevelse. Vi deltok også i fire konkurranser der nede. De gikk litt så som så for meg. Faktorer som løshunder, feilplassert post, nedtrent kropp gjorde at de to første løpene var heller dårlige. På langdistansen, som for øvrig var veldig tøff, løp jeg i en jevnt tempo og fikk en bedre opplevelse. Siste dagen var jeg sliten, men klarte å gjennomføre helt ok. Uansett var det moro å konkurrere igjen!

 

Når vi kom hjem til Stockholm på mandag var det en vårlig svensk hovedstad som tok imot oss. Det var stort sett snøfritt overalt og flere varmegrader. Slik har det vært hele denne uken. Virker som våren har kommet for å bli nå (har tatt skammelig feil når det gjelder dette tidligere år, men prøver meg igjen i år). Treningen denne uken har vært ganske rolig. Viktig for meg å hente meg inn etter en hard samling i Tyrkia. I morgen blir det baneintervaller og jeg gleder meg til det! Planen er å trene på bra fram mot slutten av  mars, for deretter å begynne å fokusere på gode og stabile prestasjoner på konkurransene. Sesongpremieren blir om eksakt tre uker! Før det skal jeg på en litt kortere samling i Italia med Indre Østfold OK 17.-21. mars. Deretter går det slag i slag;)

 

Sjekk ut kartarkivet for kart fra Tyrkia!

 

Noen bilder som Axel har tatt ligger HER

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s