Samspill

Enda et par uker med vintertrening har gått unna. Jeg jobber med løpemengden og legger til alternativ trening i form av sykkel, samt styrketrening. Høydepunktene de siste ukene har vært de tre hardøktene om uken. Tirsdag; intervaller utendørs, torsdag; intervaller på tredemølle, og lørdag; baneintervaller på Bosön. Jeg har prioritert disse øktene godt og fått veldig mye igjen for det den siste måneden. Jeg har slitt litt på bane tidligere i vinter, men sist lørdag løsnet det og jeg kunne løpe mye fortere enn tidligere. Veldig bra!

I dag har det vært en fin dag. Startet dagen med en fin rolig løpeøkt med Jo og Härberg på sti/terreng. Så lunsj, søvn, skole og nå snart andre økt for dagen som er sykkel og styrke. Er ganske sliten fra gårsdagens intervalløkt, som nok må sies å være en av de tøffeste øktene så langt i vinter. 8 drag opp Hammarbybakken er ikke småtteri. Men det var en god økt og det er slikt man blir sterk av. Å ligge i snøen på toppen, totalt utslitt, når vinden og snøen river tak i deg, det er bare godt. Derimot er jeg som sagt ganske sliten og ikke minst støl i lår- og setemuskulatur i dag.

Videre denne uken kommer det flere godbiter. I morgen kveld er det Järla O-tour. Der er det mange sterke løpere på startstreken og det kommer bli et heftig race! Jeg gleder meg veldig til det, og jeg skal kjempe godt mot flere av de for øyeblikket beste nattløperne i Norden (tør jeg påstå). Deretter venter det avgang til treningssamling i Tyrkia på lørdag! Det også ser jeg veldig fram mot. Håper å få en god periode der nede, hvor mitt store fokus ligger på å få til samspill mellom fart og teknikk. 10 dager i varmegrader kommer til å gjøre godt både muskulært og mentalt! Det venter første flere dager med to o-tekniske økter om dagen, før vi avslutter oppholdet med noen konkurranser.

Vil også oppfordre alle til å ta en titt på denne BLOGGEN. Yngve bor nå sammen med oss i vår villa i Stockholm, og det er en smart mann med herlige meninger og han skriver veldig godt! Er sikker på at det vil komme mye der framover.

Fant et bilde fra et av flere gode minner fra 2011-sesongen. Fint å ta fram under en lang og mørk vintertrening!

Bildet er hentet fra http://www.eub.no

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s