On the edge

Sitter nå på Gardermoen og venter på flyet til Stockholm. Har vært på Sjusjøen siden tirsdag formiddag og fått en veldig bra treningsuke. Jeg hadde som fokus å få trent mye i intensitetssone 1 og 2, og jeg er veldig fornøyd med oppholdet. Det har blitt mange lange skiturer og også noen intervalløkter. Med minst 2,5time trening før lunsj hver dag er det ikke noen tvil om at man blir sliten. Jeg har ikke trent så mye på en uke som sist jeg var her på ett ukesopphold i starten av mars i fjor.

Noen dager er selvsagt tyngre enn andre. Det fikk jeg også merke. På noen økter var jeg helt ferdig de første 45min, men så kviknet jeg til og kjente meg plutselig sterk resten av økten. Det er veldig deilig. 4-5 timer trening om dagen går som regel greit et par-tre dager, men så begynner jeg å merke kjøret. Allikevel er det ikke noe problem å gjennomføre den planlagte treningen når man har så bra treningsforhold som man har på Sjusjøen. Bare et par økter har vært i litt dårlige forhold som snø og vind. Har som sagt fått trent noen høyøkter også, både på ski og løping. Det første rene hardøkten i løping på en stund kjørte jeg på fredag. 2minutters-intervaller i motbakke ble gjennomført i et voldsomt snøvær med kraftig vind. Men det var en fin økt og beinet var rimelig fint.

I dag skulle jeg egentlig gått 3h klassisk, men var så sliten at jeg ikke orket. Derfor ble det en løpeøkt med litt hurtighet og løpsteknikk. Totalt sett en veldig god uke, som startet med eksamen i Stockholm mandag og endte med en trøtt kropp på vei tilbake fra Sjusjøen søndag. Har ligget på grensen til hva jeg tåler (dvs. kan trene og fortsatt ha skikkelig trykk på hver økt), og føler jeg har fått mye igjen for denne ukens arbeid. Tørre fakta som 22,5h trening denne uken er vel kanskje ikke så interessant, men slenger det med allikevel. Et par roligere treningsdager samt skolestart venter i nærmeste framtid. Nå vil jeg bare hjem i senga og sove…. zzzz…..

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til On the edge

  1. Simen Haugerud sier:

    Du er et beist!

    Meeen, any creds for god mat og sosialt samvær?

    Love ya!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s