HTW

Har denne uken vært tre dager i Halden og fått starter 2012 på en bra måte. HTW (Halden Training Week) ble organisert av Mats Nordbrøden og jeg benyttet meg av 5 veldig gode tekniske treninger. Jeg hadde som mål å komme inn i en god flyt og løpe stabilt teknisk på alle øktene, og jobbe med kompass. Dette var den første intensive teknikksamlingen på en stund, og jeg var tent. Mandag startet oppholdet med en nattrening ved Høiås. Jeg gjennomførte en god økt og gledet meg over at de smertene jeg har hatt i låret/hofteleddsbøyeren i 3-4 uker har blitt mindre og jeg kan løpe fint.

Alle kart her!

 

Tirsdag var det først en tidlig økt ute ved Skolleborg. Jeg har ikke turt å løpe mange raske økter tidligere i juleferien, men i dag kjente jeg at det var på tide å prøve. Fellesstarten med Mats, Petter og Ivar starter rolig. Men etterhvert som jeg kjente meg skikkelig varm økte jeg tempoet litt. Det svarte bra, både i kroppen og i beinet. Økte tempoet litt til og var nesten oppe i vanlig konkurransefart. Det var deilig å trykke til litt igjen og kjenne på farten. Teknisk kjente jeg meg også stabil, men ikke helt optimal.

 

På kvelden var det kompasstrening i et ruskete vær; snø og vind. Det var veldig krevende og jeg hadde ikke helt kontroll i starten, men jeg jobbet på og fikk til en bra avslutning. Det var viktig! Følte at jeg hadde veldig god kontroll på kompassløpingen og vil ta med meg dette videre på treninger framover.

 

Onsdag morgen var det klart for en momentøkt. Først kurveorientering og deretter korridor. Jeg gjennomførte en god økt her, stabilt og bra. Kroppen kjennes også forholdsvis bra tiltross for noen uker uten særlig mye løping. Styrketreningen som jeg har kjørt virker som har løftet meg. Jeg kjenner meg sterk i kjernemuskelaturen og løper mer «oppreist» i motbakkene og er bestemt i frasparket. På kvelden løp vi en nattrening på kartet Kula Buer. Vi kjørte fellesstart og mitt fokus lå på å være bestemt og kontrollere min egen orientering. Jeg var unøyaktig og bommet på første post. Bortsett fra det er jeg fornøyd med denne økta. Jeg hadde god kontroll hele veien og farten var fin terskelfart. En bra økt!

 

Disse dagene har vært veldig gode for meg. Jeg har vært litt irritert på hofteleddsbøyeren og låret som ikke har vært gode den siste tiden, men nå kjennes det bedre ut. Jeg har fått kjørt 5 gode tekniske økter og jeg har fått god kontroll på hvor jeg står teknisk. I tillegg har jeg kjent at jeg har utviklet meg fysisk selv om jeg ikke har fått løpt så mye som planlagt i desember. Nå er jeg hjemme i Hærland igjen og skal trene godt i helgen. På mandag skal jeg ta en eksamen i Stockholm, men allerede på tirsdag reiser jeg hjem til Norge igjen for å kjøre 6 dager med god trening på Sjusjøen. Det blir bra!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til HTW

  1. Marius Ødum sier:

    om du er på sjusjøen næste uge, kan vi finde ud af noget træning… jeg tager med IFK derop om torsdagen og bliver der til d.29.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s