Camp A&Me: dag 4

I dag var siste dagen av denne lille skisamlingen. 2 timer klassisk ble gjennomført i ganske tykk tåke og småkjedelig føre. Jeg var veldig sliten den første timen, men så kviknet jeg til. Det er ikke første gangen jeg er litt småseig og sliten i starten av økter når jeg trener såpass mye som jeg har gjort de siste dagene. Det pleier å være et godt tegn på at grunnformen er bra. Jeg har fått trent 13 timer på to halve (tirsdag kveld, fredag morgen) og to hele dager her oppe, noe som jeg er godt fornøyd med. Helt etter planen.

Totalt sett har denne uken så langt vært veldig bra treningsmessig. Herlig å kunne nyte langturer på fjellet. Dessverre er jeg ikke den som har med meg kamera eller mobil på trening, så har ikke noe særlig med bilder fra øktene. Men litt før og etter duger også:

5(h) om dagen osv...

God jul!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s