Camp Me: dag 2

Dagen i dag har vært strålende. Fint vær, bra føre, gode økter og avslapning på sofaen. Startet med en langtur klassisk på morgenen på 3h15min. Sulten som en hest da jeg kom inn på hytta igjen, så spiste bra lunsj. Deretter så jeg på film, slappet av i senga en liten time, spiste og dro ut på ny økt. Denne økta var 90min rolig skøyting. Totalt sett en topp dag. Kroppen merker treningsdosen, men jeg kjenner meg bra. Har nå spist middag og sett på film igjen. Deilig å nyte kvelden når jeg har gjennomørt rett under 5 timer god trening denne dagen.

 

Nå skal jeg reise for å hente Anders på stasjonen på Lillehammer. Derfor vil de to siste dagene av samlingen ikke lenger hete Camp Me, men istedet Camp A&Me!

 

Følg med videre!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Camp Me: dag 2

  1. Playah91 sier:

    Skjer med damene, da? Sto det ingen i veikanten og sikla?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s