Camp Me: dag 1

Befinner meg nå på Sjusjøen hvor jeg skal kjøre en liten treningssamling for meg selv, Camp Me, fram til fredag. Jeg kommer til å oppdatere jer på hjemmesiden hver dag. Fokuset er rolig mengetrening + en terskeløkt.

I dag tidlig løp jeg en kort økt. Deretter preppet jeg ski, pakket og dro etterhvert opp til hit på ettermiddagen/kvelden. Jeg dro rett til Natrudstilen og kjørte 90min skate. Fine forhold, forholdsvis kaldt, men det var deilig å skli på ski igjen! 🙂 Nå kveldsmat og tv… Life’s good..

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Camp Me: dag 1

  1. jarren sier:

    Kul att man får…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s