Travle dager – nå nyter jeg stillheten

Det har skjedd en del den siste tiden. Etter 10mila-samlingen i starten av desember fortsatte jeg den vanlige vintertreningen. Dessverre fikk jeg en type av overbelastning/strekk i hofteleddsbøyeren på høyrebeinet. Det gjorde at jeg ikke kunne løpe noe særlig, og jeg måtte derfor innstille mine planer om å reise på UTH (Uppasala Träningshelg). I stedet ble fokus flyttet over på alternativ trening, styrketrening og et par behandlinger hos Mattias Åberg i Backbone. I tillegg måtte jeg lese til eksamen. Etter en ukes tid med alternativ trening ble beinet bedre, men fortsatt ikke så bra at jeg dunket i vei med mye og hard løping.

 

Forrige uke fortsatte jeg den alternative treningen og forberedte meg til eksamen som var torsdag. Da den var ferdig skrevet, var det bare en ting igjen: Pakke sakene og reise hjem på juleferie. Nettopp det er kanskje det beste som skjer i hele året. Litt kaos på Arlanda og forsinkelser gjorde ingenting. Hjem kom jeg.

 

I helgen har jeg nytt stillheten etter noen travle siste uker. Her hjemme er det litt snø, men ikke nok til å gå på ski. Beinet har blitt enda litt bedre og jeg har kommet i gang med lett løping i tillegg til det alternative og styrketreningen. Jeg fikk også lagt inn en langtur på ski i går søndag, på Romeriksåsen. Det var kjempefint! I dag har jeg hatt noen møter og fikset litt andre saker på formiddagen, før en styrkeøkt står på programmet i kveld. I morgen er planen å reise på Sjusjøen og være der fram til fredag. Mengdetrening er fokus. Har som mål for dette treningsåret at jeg skal trene mer styrke og bli sterkere i kjernemuskulaturen. Å gå på ski er en perfekt måte å trene dette på, i tillegg til at jeg får samlet store mengder trening på lav intensitet uten at det sliter så mye på kroppen.

 

PS 1: Om det er noen som vil være med på Sjusjøen for noen gode treningsdager, så si ifra! Har plass i bil.

 

PS 2: Herlig å følge Anders Holmberg og en gjeng sveitsiske o-løpere sette verdensrekord i 24 timer løping på tredemølle! Sjekk her: http://www.laufbandweltrekord.ch/

 

Over og ut

 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s