Varmt!

I morgen er det første dag i desember. November har vært en bra treningsmåned for meg. Jeg har fått trent stort sett akkurat som planlagt og kroppen har blitt gradvis sterkere og sterkere. 50 treningstimer har blitt unnagjort, med bedre og bedre følelse. Det var tungt å komme i gang de første ukene, men etterhvert rullet det på fint. Været i Stockholm har vært varmt og fint de siste ukene og det er deilig å løpe i skogen 🙂

I desember er planen å øke mengden trening ytterligere. Det venter en intensiv periode nå framover. Til helgen er det 10mila-samling i Borensberg. Deretter er det eksamenslesing noen dager, før jeg reiser på UTH (Uppsala TreningsHelg) i regi av Albin Ridefelt. Så mer eksamenslesing og eksamen og til slutt hjem til jul! Vil gjerne ha snø og fine forhold på fjellet så jeg kan reise dit og samle timer i julen. Men vi får se hvordan det blir. Det perfekte hadde kanskje vært å hatt flotte forhold i kunstsnøanleggene hjemme, men bart i skogen 😉
Uansett vær ser jeg fram mot en forhåpentligvis flott treningsmåned!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s