Spennende uke

I morgen starter den første NM-distansen for høsten, og det med langdistanse. Deretter er det mellomdistanse på lørdag og stafett på søndag. Etter at jeg begynte å løpe skikkelig igjen for to uker siden har det vært en spennende reise. Foten var ikke helt med på notene i starten, men den ble bedre og bedre. Formen var også utrolig dårlig i starten, eller i alle fall løpsformen. Det var uvant å løpe og jeg var tung i steget. Men jeg fulgte min oppsatte plan og det innebar hard trening. Jeg hadde et håp om å kunne rekke å bli i brukbar form til NM.

Nå er det et halvt døgn igjen til start. Jeg har trent akkurat som planlagt. Formen har blitt bedre og bedre, og jeg har hatt dager der jeg har kjent meg like sterk som tidligere. Men jeg er veldig spent på hvor jeg står. Hvordan er egentlig formen? Jeg har i alle fall et mål om å løpe teknisk godt og presse kroppen til jeg ramler om ved målstreken (håper ikke før). Jeg skal løpe som at jeg har løpt hele sommeren. Som at jeg har slukt mil. Som at jeg har dunket poster i skogen. I hodet er jeg i kjempeform..

Jeg ser fram mot en veldig spennende uke. Dette skal bli utrolig morsomt å konkurrere skikkelig igjen!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Spennende uke

  1. mannenmedljåen sier:

    kjør på! det er lett!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s