Seier i natten!

I går kveld løp jeg natt-DM her i Stockholm. Det er en del av oppkjøringen min mot NM, og jeg så veldig fram mot det løpet. Spennende å løpe natt igjen etter flere måneder uten! Jeg var litt spent før start. Det var den første konkurransen siden VM og jeg var spent på hvordan rutinene skulle være. Jeg hadde plan å være offensiv og bestemt. Tenke at det var viktig stafett, 10mila/Jukola. Jeg var også spent på formen. Tidligere i uken hadde jeg kjørt to intervalløkter og formen hadde blitt bedre og bedre. Og hvordan ville foten være?

 

Starten av løpet gikk fint. Jeg kom ganske godt inn i orienteringen med en gang. Jeg hadde to bommer som skyldtes for dårlig retning over en høyde, og totalt tidstap på 2min. Men jeg tok lærdom av det og orienterte bra resten. Jeg klarte også målet om å være offensiv. Fysisk følte jeg meg også ganske pigg, så underveis visste jeg at om jeg presset bra og gikk rett i postene resten av løype, ville seier være mulig. Det var helt korrekt. I mål var jeg 1min foran nestemann i H20 og det smakte godt med min første DM-seier!

Kart

Resultat

Foten er også ganske fin for øyeblikket. På søndag venter DM-stafett og Järla Orientering stiller følgende lag i H20: Kollberg, Nordbrøden, Vister. Det blir skikkelig moro!

 

 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s