Løper framover

Foten min har denne uken blitt bedre, og jeg har startet med å kjøre igang formen til NM. Det er ikke kjempegod tid, men jeg tror det kan være akkurat nok til å komme i brukbar form. Jeg startet denne uken med to korte løpeøkter, dog med ganske bra fart. Deretter løp jeg o-teknisk trening på fredag, som kan sees i kartarkivet. Og i dag har jeg løpt den beste økten jeg har hatt siden VM, fotmessig altså. For formmessig er det en stykke igjen… Men jeg blir sterkere og sterkere for hver løpeøkt. Teknisk gikk det også ganske bra i dag, tiltross for lite teknisk trening de siste 2mnd, i alle fall i høy fart. Så i dag er jeg egentlig rimelig fornøyd med livet 🙂

 

Jeg aner ett lys i tunnelen nå, og jeg håper at foten jobber med meg og ikke blir vond igjen. Jeg har en klar treningsplan fram til NM, og jeg håper jeg kan følge den.

Kart fra dagens økt

 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Løper framover

  1. Yngve sier:

    Faen, for kar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s