Litt endring i sommerplanene

Nå sitter jeg i Flims i Sveits og gjør meg klar for en rulleskiøkt opp en stupbratt bakke over byen. Hælen som jeg fikk vondt i etter VM har ikke blitt helt bra og jeg har måtte gjøre endringer i planene. Egentlig skulle jeg løp O-ringen forrige uke og Swiss O-week denne uken. Men når jeg ikke er skadefri og kan yte mitt beste er det ingen vits i å ødelegge seg enda mer på slike løp. Derfor har jeg, og er fortsatt bare supporter. Det kommer mye viktigere ting framover. NM-løpene i høst er store mål for meg og jeg håper å bli bra i hælen så jeg kan trene meg i god form igjen til det.

Men den siste tiden har det altså ikke blitt mye løping. Under O-ringen trente jeg litt sykkel, og tok det så helt med ro noen dager. Det gjorde at hælen ble bedre. Jeg dro rett fra Söderhamn, der O-ringen var, til Sveits forrige lørdag. Her nede har jeg trent på sykkel og rulleski, samt at jeg har testet beinet to økter. Det er ikke bra, men det er heller ikke så vondt som det har vært tidligere. Uansett er det en utrolig opplevelse å være her nede i fjellene. Det har stort sett til nå vært strålende vær! Når arenaene for eksempel er på 2600moh er ikke det veldig vanskelig å nyte livet!

Jeg fortsetter min alternative treningssamling her nede i Sveits fram til søndag. Da reiser jeg hjem til Norge en uke før jeg flytter tilbake til Stockholm.

Bilder her

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s