De siste forberedelser

Under O-festivalen i helgen fikk jeg gode gjennomkjøringer før VM som starter på søndag. Fredag var det sprint, og jeg ville gjennomføre et godt løp før det braker løs i Polen. Starten av løpet var bra, men jeg gjorde en bom mot slutten og jeg havnet på 7.plass, 30 sek bak vinneren. Kjedelig å bomme, men jeg kjente egentlig at løpet var godt ellers og at jeg gjorde mye bra underveis. Det skal bli heftig å løpe sprint i Lebork om en liten uke!

Lørdag var planen å løpe rolig selv om jeg løp i jaktstarten. Jeg ville spare meg til stafetten dagen etter og holde litt på kruttet før VM starter.  Under oppvarmingen kjente jeg meg bra, og jeg bestemte meg at jeg skulle løpe hardt og offensivt et lite stykke i starten allikevel. Da jeg bare gikk ut 30 sekunder etter var jeg raskt oppe med teten og jeg kunne løpe fint og bra i ca 20 minutter i teten. Deretter roet jeg ned farten og fokuserte på godt teknisk arbeid inn til mål. Det ble en fin økt og jeg var fornøyd med kartarbeidet.

 

Søndag var det klart for stafett og jeg løp på Järlas førstelag. Noen av de svenske gutta hadde tatt turen til Norge for å løpe denne helgen, så vi stilte med et godt lag. Med stort sett gode gjennomføringer av de fleste gutta ble vi til slutt nummer seks i stafetten. Jeg løp den fjerde og nest siste etappen og jeg er ganske godt fornøyd. Jeg gikk ut som 10, kom inn som 5. Litt rusk o-teknisk på en post + at jeg ramlet og fikk ødelagt kartet akkurat inne i ringen på en annen, gjorde at jeg totalt hadde ca 2min bom.

 

Nå venter en par dager hjemme før jeg reiser opp til Skeikampen med VM-laget for å «komme i modus» før mesterskapet starter. Treningsmessig blir det rolig trening samt to intervalløkter. Jeg ser virkelig fram mot det som skal skje og det skal bli morsomt å henge sammen med laget!

 

/martin

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s