Nå smeller det!

Til helgen skal årets første NM-distanse avgjøres. Da er det NM-sprint i Arendal. I tillegg er det en mellomdistanse i norgescupen på søndag, så det kommer bli en morsom helg! Jeg gleder meg til de to løpene. Treningen har gått bra de siste tre ukene etter 10mila og forhåpentligvis skal jeg kunne trykke på bra og orientere sikkert i helgen.

Deretter reiser jeg hjem til Hærland for sommeren. Det skal bli utrolig deilig! Ser virkelig fram mot å trene i hjemmeterrenget igjen og på kartene som det nå begynner å ble en god stund siden sist jeg løp på. Ikke minst ser jeg fram mot langkjøringer i Trømborgfjella. Ingenting er som det… Det kommer til å bli mye som skjer framover, og det gleder jeg meg til. Litt merkelig er det selvfølgelig å ha kalenderen nesten fullbooket til og med august,  og se at tilbakereise til Stockholm og det «vanlige» livet plutselig er veldig nærme!

Men det skal først bli en herlig sommer!

Kan også si at året her i Stockholm har vært utrolig bra. Gleder meg til fortsettelsen. 🙂

Her er forresten filmen som jeg laget til Järlas pepp-møte dagene før 10mila. Enjoy!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nå smeller det!

  1. Håkon Jarvis sier:

    what!? er det ikke alle som setter pris på Mats sin intimitet???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s