Stigtomta, Silva jr cup og forberedelser til 10mila

Etter norgescupløpene i Larvik første helgen i påsken ble jeg hjemme i Hærland noen dager. Der gjennomførte jeg noen gode treningsøkter, og det var utrolig deilig å trene i «rolige» omgivelser i forhold til Stockholm. Rulleskiøkta på søndag rundt Rødnessjøen var fin; strålende sol, varmt, nesten ikke en bil på veiene og stillhet. Når man kan kose seg i underkant av 3 timer og møte 30 biler, er det en ganske stor forskjell å gå hjemme og i Sveriges hovedstad. Da det for lengst har blitt vår i Indre Østfold også trente jeg en intervalløkt i myr og en intervalløkt på jordene hjemme, i tillegg til en rulleskiøkt til.

Deretter dro jeg tilbake til Stockholm for å vaske litt klær og pakke om før jeg dro videre til Stigtomtakavlen med Järla. Vi stilte tre lag, og jeg løp førsteetappe på andrelaget. Planen var at de som skulle løpe natt på 10mila kommende helg, skulle få gjøre det her også(Det ble endringer i laget, så jeg løper ikke natt på 10mila allikevel). Jeg gjennomførte et godt og stabilt løp denne torsdags kvelden. Det gikk fort i teten hele veien, men jeg hang bra med. Rett før runding gjorde jeg en liten feil som kostet meg 30-45 sekunder, og jeg havnet litt bak. På sisterunden tok jeg postene bra og kom inn til veksling som 17.mann, 1.20 bak teten. Järlagutta på førsteetappe gjorde alle det bra, og vi hadde alle tre lagene inne 2min bak teten. De andre gutta på mitt lag gjorde alle brukbare innsatser og vi ble til slutt nr 22. Alle hadde en del å hente på sine løp, så vi er gode for mer. Førstelaget til Järla gjorde en bra stafett og ble til slutt nr 6. Veldig godt å ha med seg inn mot 10mila!

Kart, vestre del

Kart, østre del

Resultater 1.etp

Olle, Mats og jeg dro rett videre fra Stigtomta til Jönköping for å trene til Silva jr. cup (svensk cup) og Elitserien som ble arrangert siste helgen i påsken. Vi gjennomførte fredag kveld en økt i et av treningsterrengene og det gav oss en smak på hva som ventet: riktig tøft terreng. Lørdag trente vi to kortere økter og forberedte oss på langdistanse søndag.

Løpet søndag var en riktig tøff langdistanse og det var jeg forberedt på. Jeg fikk dårlig start ved å bomme 2min på 3.post. Etter det tok jeg meg sammen og gjennomførte et bra teknisk løp derfra og inn. Farten var ok, men mot slutten fikk jeg det veldig tungt. Bra å ta med seg at orienteringen går bra mot slutten av et løp hvor jeg mer eller mindre løper i «ørska». Jeg ble nr 9 til slutt, men er ikke riktig fornøyd med det. Jeg vil løpe uten bom og ha en bedre form enn jeg hadde i dag.

Kart

Resultater

Mandag var det klart for mellomdistanse. Terrenget var nesten tøffere i dag, med større innslag av grønne og tette partier. I dag ble det en dårlig gjennomføring av meg. Beina var tunge fra langdistansen og jeg fikk ikke taket på orienteringen. Det ble for mange småsvinger og et par større feil. I tillegg tapte jeg mye på at farten hele veien var for lav. I mål var jeg til slutt nr 11.

Kart

Resultater

Nå er jeg tilbake i Stockholm og har trent lett de siste dagene. Formen skal finpusses inn mot 10mila som går av stabelen lørdag natt/søndag morgen. Jeg gleder meg utrolig mye til det som skal skje! Jeg skal løpe nest siste etappe på Järlas førstelag. Og om du undrer, så kan jeg love deg at 10 stykker BLACK BEAUTIES skal kjempe hele natta! 😉

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s