Järla goes crazy in Nyköping

I helgen har jeg vært i Nykøping og løpt tre konkurranser. Dette var min sesongstart, og man kjente godt i bilen nedover at det kriblet i kroppen.

 

Fredag kveld var det Nyköpingsnatten. Det var 7,4 km fellestart, ugafflet. Det var ikke helt snøbart i terrenget, men snøen var så hard at man sprang oppe på den nesten hele veien. Taktikken til Järlaløperne var å ligge langt framme og være offensive. Jeg lyktes godt med min plan og lå en del først underveis. Mot slutten tok jeg kommandoen og klarte å ligge først de tre siste strekkene. I oppløpet holdt jeg også unna for de andre, og dermed kunne jeg innkassere min første seier i Järladrakten! Det var utrolig moro! Seier er alltid kult, men det er enda morsommere når du har gjort et godt løp. På andreplass fulgte klubbkompis Kaspar Hägler, så Järla tok en «dubble» denne kvelden. Herlig!

 

På lørdag løp jeg rolig for å spare litt krefter til stafetten på søndag. Planen før økta var å være 100 % sikker inn mot postene, og det klarte jeg å gjenomføre på 18 av 20 poster. En bra teknisk gjennomføring. Med et godt teknisk løp tok jeg klasseseieren i H20, men konkurransen var ikke den største. Anders Holmberg sikret Järlaseier i H21 også!

 

Søndag var det klart for Måsenstafetten. Her løp jeg første etappe på 2.laget. Teknisk gjennomførte jeg i dag også et godt løp, men dagsformen var ikke god. Var tung i kroppen og fikk slite. De andre gutta på laget løp jevnt og bra og vi ble til slutt nr. 12. Seieren i seniorklassen gikk til Järlas 1.lag, mens damelaget også løp bra og ble nr. 2 i D17. Det var med andre ord en herlig stemning i leiren!

 

Totalt sett er jeg godt fornøyd med første konkurransehelg. Etter Polensamlinga var jeg skikkelig sliten, men noen rolige dager før helgen gjorde at jeg kom opp på tåspissen igjen. Det var deilig å kjenne på konkurransestemningen og komme igang med konkurranserutinene. Jeg ser fram mot alt som kommer! O-teknisk hadde jeg en stabil og god helg, med totalt ca. 90 sek tidstap på tre konkurranser. Det er jeg godt fornøyd med.

SJEKK UT KARTARKIVET HER!

 

Nå er det bare å lade opp batteriene igjen, før det er treningssamling og konkurranser på Gotland neste helg. Gleder meg til å prøve det som ryktes å være et krevende terreng der ute!

 

/martin

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Järla goes crazy in Nyköping

  1. Anne Johanne Lind sier:

    Herlig med seier, Martin!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s