Det er godt å være sliten

På tirsdag kom jeg hjem fra en 5-dagers samling i Polen, nærmere bestemt Wejherowo.

 

Det var Camp Norway som gikk av stabelen, og med mange deltakere ble dette en god samling. Vi startet torsdag med å løpe en langdistanse i et av de mest kuperte treningsterrengene til JWOC. Jeg gjorde en bra økt, men var litt tung i beina. Fra før vet jeg at jeg ofte blir lettere utover i samlingen, så jeg håpet på dette nå også. Fredagens første økt var en postplukk i et litt flatere terreng, og andreøkta var en sprintkonkurranse. Den gjennomførte jeg ganske bra. Selv om jeg hadde noen småfeil var jeg raskeste junior. Kun Vegard Danielsen var bedre enn meg, men til gjengjeld slå han meg skikkelig også. De eldste var altså fortsatt eldst… Løpsmessig kjente jeg meg bra!

 

På lørdag var det først en langdistanse hvor det var fokus på planlegging av strekkene. På ettermiddagen var det en herlig momentøkt i sol, bra terreng og fin flytfart. Formen kjentes god. Søndag morgen var det klart for ny hardøkt, og denne gangen stafettrening. Det skulle løpes fire drag av ca 12-13 min. Jeg gjennomførte denne økta ganske bra. Gjorde ingen store feil og var rimelig rask til beins. Ble veldig sliten på slutten. Før hvert drag fikk vi gutta på juniorlaget en oppgave som skulle gjennomføres. Spesielt setting ble det på sistedraget da jeg skulle punktmarkere Jon og slå han i spurten, mens han skulle gjøre det samme som meg. Og ingen av oss visste hva den andre skulle. Jeg var stygg nok og ventet ut av starten til at Jon til slutt løp ut først. Der lå jeg å kontrollerte til sistepost og vant spurten. Ikke slik som orientering bør være kanskje, men morsomt å prøve å leke litt Northug iblant! På ettermiddagen var det en rolig økt, før man slappet av på kvelden. Kroppen begynte å bli sliten nå.

 

Mandag var det klart for siste hardøkt, langdistanse. Løypa var tøff og kroppen var tung. Kreftene igjen var ikke mange da jeg stakk i vei ut fra start. Det gikk tung hele veien og jeg fikk aldri opp noen fart. Da fikk jeg i alle fall kjempet med hodet og o-teknikken. Kjedelig at to poster lå feil. Bortsett fra det gikk det greit med teknikken. Kroppen var rimelig kjørt på ettermiddagen, og jeg lå for det meste i senga. Men det er deilig å kjenne seg skikkelig sliten.

 

Samlinga i Polen var vellykket for min del. Føler jeg har bra tak på terrenget og mestrer den type orientering. Etter to dager hjemme i Stockholm er det klart for ny samling i morgen. Da reiser jeg med Järla til Nyköping for å løpe tre løp, hvorav en stafett på søndag. Det ryktes om at det fortsatt er snø i terrenget, men håper allikevel å få noen gode gjennomkjøringer der nede.

Fra stafettøkta. Northugspurt? 😉

 

Sjekk ut kartarkivet for kart fra Polen!

 

Sjekk også ut hva Eskil har skrevet om samlinga HER

 

I Stockholm ligger det fortsatt snø i skogen, men det blir mindre og mindre for hver dag. Lengter etter skikkelig barmark nå….

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Det er godt å være sliten

  1. Camilla sier:

    Du klär i svart Northug! Imorgon blir det barneskirenn!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s