Sol, plussgrader og god trening på Sjusjøen

På mandag kom jeg tilbake til Stockholm etter halvannen uke hjemme i Norge.

 

Først var jeg på Sjusjøen i 8 dager, og der nøt jeg livet til det fulle. Jeg hadde lagt en bra plan på hvordan jeg skulle trene den uken, og jeg fikk gjennomført alt som planlagt. Den første helga var det ligg ruskete vær, med tåke og litt vind. Men ut i uka ble det helt utrolig fint. Noen minusgrader og knallsol fra blå himmel på morgenen, plussgrader og påskevær midt på dagen, og ned mot minusgrader igjen på ettermiddagen. Det var ingen problemer å få trent nok. Med slikt vær ville man nesten ut å trene igjen med en gang man var ferdig. I alle fall når man ble til de grader inspirert av å se på VM fra Holmenkollen;)

Treningen som ble gjennomført:

  • 15 økter
  • 4 løpeøkter, hvorav 3 var intervaller
  • Totalt: 28,5 timer trening

På søndag var jeg og så på 5-mila i Holmenkollen. En opplevelse som ikke kan beskrives med ord. Se derfor på dette bildet i stedet:

Om en uke reiser jeg til Polen på samling. Gleder meg veldig til å løpe på kart igjen!

 

Stay tuned!

 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s