Med Eidsberg Sparebank i ryggen

Jeg har den siste tiden hatt samtaler med Eidsberg Sparebank, og vi har nå kommet frem til et samarbeid som betyr utrolig mye for meg. Samarbeidet innebærer en økonomisk støtte, som hjelper til slik at jeg kan fortsette å utvikle meg som orienteringsløper. Samtidig betyr det mye at noen har tro på deg og vil støtte deg! Jeg er helt sikker på at de mulighetene som nå åpner seg etter at samarbeidet har startet, vil gjøre meg til en bedre orienteringsløper. Gleder meg utrolig til de treningssamlinger som gjenstår i vinter/vår, og deretter sesong!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s