Beste løpeøkt på nesten 3 mnd

I dag tidlig løp jeg bakkeintervaller her på Sjusjøen. Det var en veldig god økt. Faktisk den beste jeg har hatt siden starten av desember da jeg fikk strekken i låret. Jeg var pigg, sterk og lett. Hvis det går an å være alle disse tre på en gang. Jeg fikk gjennomført en kanskje perfekt terskeløkt, 5min x 6. Med Petter Northugs enorme prestasjon og synet av en utrolig glede + 2 timer skøyting som 2.økt, har dette vært en utrolig bra dag! I morgen begynner godværet på Sjusjøen i følge værmeldingen. Da er det bare å legge lokket på og dampe i vei.

Under intervalløkta løp jeg med GoPro. Resultatet ser dere her:

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Beste løpeøkt på nesten 3 mnd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s