Trimtex hjelper meg på veien

En av samarbeidspartnerne mine denne sesongen er Trimtex. De leverer de ultimate kleskolleksjonene til orientering, samt til sykkel, friidrett og ski. Å få løpe med klær fra Trimtex er et stort privilegium. Jeg har prøvd en del klær, og det er ingen tvil om at Trimtex har det beste utvalget som passer til meg. Både mine krav til passform og løpsfølelse blir så til de grader utfylt! Med dette utstyret på plass, blir det bare opp til meg å gjøre siste del av hva som må til for å lykkes 😉 Gleder meg til sesong!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s