Om jag tränar? Fråga igen!

Ble litt småforkjøla under Gøteborg Open, så det ble en heller dårlig treningshelg på meg der. Men jeg hadde planer om å ta sykdommen før den tok meg denne gangen, så tok det med ro med en gang jeg kjente at halsen var sår. Det var smart, for jeg var i gang med trening igjen i starten av denne uken. Når jeg blir forkjøla pleier det å gå en minst en uke, men denne gangen ble det altså bare fire dager. Har trent godt denne uken, og mye alternativt. Låret er ikke helt bra enda, men det går riktig vei. Jeg har ikke lenger vondt, men kjenner at jeg er litt «redd» for å kjøre steget fullt ut. Derfor blir det fortsatt mye alternativ trening, med sykkel og ski. Kjører intervalløkter i den eneste, etter norsk definisjon, bakken i nærheten, nemlig Hammarbybakken. Det er en slålombakke som det tar ca 4.30 min å skøyte opp på et intervalldrag. Selv om jeg gjerne skulle kjørt hardøkter på beina, er dette et bra nest-beste-alternativ. Skal ta i bruk sykkelen under hardøktene fremover også, slik at jeg for variert litt i bevegelsesformene. Langturer blir kjørt rundt i løypene her i Nacka, eller i løyper litt utenfor byen. Å samle timer er ikke noe problem…

 

Planen for neste uke er å kjøre på med høyere intensitet. Deretter blir det noen roligere dager før jeg reiser til Spania med juniorlandslaget.  Jeg skal trene gode styrkeøkter med beina, samt god uttøyning frem til da. Håper å være sterk nok i beinet så jeg får en god samling der nede! Uansett skal det bli herlig å komme på kart og barmark igjen!

 

Legger ved et bilde som Morten tok da vi var ute på langtur, skøyting, i dag tidlig. Vi norske skistjerner forsøker å sette standarden i alle skiløyper vi går i her borte.  Les forøvrig hva som skjedde under økta her!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s