Har byttet klubb!

Som noen sikkert har fått med seg har jeg nå byttet klubb til Järla IF. Etter at jeg fikk kontakt med klubben i mai, har jeg hele tiden kjent at det er klubben jeg ville bytte til når jeg skulle flytte til Sverige og Stockholm. I høst har jeg trent med klubben og blitt tatt veldig godt i mot. Det har vært en strålende prøvetid, så jeg fant det veldig lett å ta den endelige avgjørelsen om å offisielt fullføre overgangen. Jeg gleder meg veldig til å ta del i klubben, lære nye ting, gjøre innsats på treninger, bidra med ting som jeg er god på og forhåpentligvis hjelpe til å føre klubben fremover. Jeg kommer fortsatt til å løpe NM-distansene for Indre Østfold OK, og jeg blir nok å se på en del andre løp i Norge også.

Sjekk ut:

Järlas hjemmeside

Järlabloggen

Gleder meg veldig til å bli med på Järla IFs satsing! Håper jeg kan bidra med litt «Norwegian Power»…..

PS!: Løp første løp i Järlatrøya nå på torsdag. Gøteborg Open Blue White Night var en fin opplevelse. Jeg skulle løpe rolig på alle treningene her på samlingen under Göteborg Open, men det er ikke så lett å holde igjen på en fellesstart. Jeg ble med teten til ca. 2/3 av løypa. Der kjente jeg litt i låret, så løp rolig derfra og inn. Men kroppen og motoren kjentes bra så lenge jeg løp hardt, og det var deilig å kjenne. Havnet 5 min bak Anders JärlaBoy Holmberg, som tok hjem seieren. Herlig start for Järla IF!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Har byttet klubb!

  1. Gratulerer med ny klubb!

  2. Axwell sier:

    Fler snygga killar, trefligt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s