Hjem til jul

Treningen i desember har rullet bra på. Startet måneden med Camp Norway i Kristiansand, og selv om det startet litt tungt, ble jeg bare lettere og lettere utover i samlingen. Alltid deilig når det er slik. Uken deretter ble brukt på mye rolig mengdetrening. I helgen måtte jeg ta i bruke sykkelen noe mer en planlagt da jeg fikk en liten strekk i låret på Järla O-tour på torsdag. Fikk slite noen timer på det lokale treningssenteret og stirre rett inn i andre treningsapparat mens beina tråkket. Herlig 😉 Denne uken blir roligere treningsmessig, med kortere løpeøkter og heller litt lengre styrkeøkter. Vil la strekken lege seg skikkelig før det skal dras igang i julen. Jeg reiser hjem fra Stockholm fredag morgen, og skal bli hjemme til halvveis ut i januar. Det skal bli en herlig «treningssamling»! Planen er å samle mange timer trening på ski, samt å kjøre hardøkter i løping. Da det også er ganske lite snø hjemme, skal jeg også legge inn gode o-tekniske økter. I starten av januar blir det også samling med juniorlandslaget. Så alt ligger til rette for en herlig måned. Gleder meg vilt! 🙂

Mr.Vister

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Hjem til jul

  1. Lene sier:

    Da håper jg du er trent deg klar til noen heidundranes fester når du kommer hjem til jula! 🙂

  2. olbos sier:

    Skål för ny sida!! Tror dock att du sa finslipa lite design kungen! 🙂

  3. olbos sier:

    eller helt okej design, var min webläsare som var lite fuckad. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s